U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

KC de Baronie
Kynologenclub Breda
Opgericht 2 mei 1923
Kon. goedgekeurd 7 april 1967

 


Agenda


Opleiding: Voortgezette kynologische kennis van de Raad van Beheer.
meer info

 

Hieronder kun je je aanmelden voor  onze nieuwsbrief. Vragen over cursussen of andere onderwerpen kun je stellen via cursuskcdebaronie@gmail.com


Beste bezoeker,

Fijn dat u onze website bezoekt. KC de Baronie heeft een uitgebreid programma als het gaat om cursussen, of u nu recreatief wilt trainen of prestatiegericht bent. Onze gediplomeerde instructeurs staan voor u klaar, of het nu gaat om een puppycursus, een gehoorzaamheidscursus, cursussen met een officieel diploma van de Raad van Beheer, ringtraining of als u lekker creatief bezig wilt zijn met uw hond. Het lopen van een cursus is niet alleen om uw hond te laten luisteren, maar u bouwt ook een betere band op met hem of haar. Op onze KC kunt u terecht met alle honden, ras of niet-ras, klein of groot, jong of oud(er). Ook worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd, denk hierbij aan: lezingen, workshops, EHBO etc. Check dus regelmatig even onze site of er iets is waar u aan deel wilt nemen.

Mocht u nog vragen hebben n.a.v. uw bezoek aan onze site dan kunt u altijd even contact met ons opnemen of kom gezellig langs op ons terrein aan de Posthoorn in Teteringen.

 

Met vriendelijke groet,
Anja Robbeson

Voorzitter KC de Baronie